DÖKE-nap a Tarczyban


2011-06-10 14:30:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


DÖKE-nap a Tarczyban főképe
Diákönkormányzati napot szervezett a Tarczy Lajos Általános Iskola. A színes programok között játékos és ügyességi feladatok vártak a felsősökre.- Iskolánkban már hagyomány, hogy év végén a diákönkormányzat szervezésében egy napot játékkal töltünk a gyerekekkel. Az alsósok ma kirándulni mentek, a felsősök pedig különböző vidám versenyeken vehettek részt. A fiúk körében idén is a foci és a kosárlabda állt az élen, míg a lányok inkább röplabdáztak. Sokan választották a bowlingot, a tekét és a filmnézést. A célba lövés, trambulin, a sakk, a súlyemelés és a számítógépezés mellett a kürtöskalács-sütés is rendkívül népszerű volt a mai délelőttön. A kreatívabbakra kézműves foglalkozás és rajzverseny várt az aulában - mondta el Dudás Szabolcs szervező.A DÖKE-napon fellépett több csoport is, akik táncos produkciókat mutattak be. A nap zárásaként az ugrókötelesek léptek színpadra látványos műsorukkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!