Hétvégén véget ér az NB III-as bajnokság


2011-06-10 11:21:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén véget ér az NB III-as bajnokság főképe
Szombaton 17 órától a Haladás II ellen búcsúzik a 2010/2011-es bajnokságtól a Lombard II. A mieink számára annak ellenére nem tét nélküli a mérkőzés, hogy múlt héten a Sopron bebiztosította bajnoki címét. Amennyiben a Hali győztesen hagyja el a játékteret, és a Hévíz otthon tartja a három pontot, abban az esetben a harmadik hellyel kellene beérnie az ősszel még hat ponttal az élen álló pápaiaknak, ami egyértelműen csalódást jelentene számukra. A vendéglátók nincsenek könnyű helyzetben, rengeteg a sérült, többen pedig az első csapattal kezdik meg jövő héten a felkészülést, emiatt Nagy Mihály eleget téve a játékosok kérésének, szabadságra engedte őket. A hiányzókat a pápai tréner az utánpótlásokkal igyekszik pótolni.

Nagy Mihály: Az utolsó mérkőzésünkön a jelen állás szerint sok fiatal ifjúsági játékos fog szerephez jutni. Többek között azért, mert sok hiányzónk van, másrészt néhány játékos értékelhetetlen produkciót nyújtott legutóbb, főleg motiváltságban.

A forduló további párosításai:
Hévíz - MTE 1904
Répcelak - Badacsonytomaj-Tapolca
Celldömölk – Kőszeg
Sopron – Lipót SE
Büki TK - ZTE II
Várpalota – Balatonfüred
Sárvár – Csorna

A bajnokság állása:
1. Sopron 68 pont
2. Lombard II 62
3. Hévíz FC 60
4. MTE 1904 53
5. Haladás II 52

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!