Támogatja Egyházi Viktornét a PNKÖ


2011-06-08 16:03:46  | cikk: mo  | 


Támogatja Egyházi Viktornét a PNKÖ főképe
Ülésezett a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat ma délután. Az ülést Pillerné Fódi Ilona elnök vezette. A képviselők az első napirendi pontban véleményezték a Pápa Város Önkormányzata fenntartásában lévő Munkácsy Mihály Általános Iskola intézményvezetői állására érkezett egyetlen pályázatot. A pályázatot azért kellett kiírni, mivel a jelenlegi igazgató megbízatása 5 évre szólt és a közalkalmazotti törvényből kikerült az a paragrafus, mely szerint megbízatása nyugdíjba vonulásáig, illetve plusz egy évvel meghosszabítható. Egyházi Viktorné ezért pályázta meg az állást. Pillerné Fódi Ilona elmondta, a nemzetiségi tagozat eddig kifogástalanul működött, Egyházi Viktorné személyével kapcsolatban nincs ellenvetésük. Az ülésen elhangzott, a pályázat mind tartalmilag, mind formailag megfelelt az előírásoknak. A képviselők támogatják a jelenlegi intézményvezető újbóli megválasztását.
A vegyes ügyek keretében Pillerné Fódi Ilona arról számolt be, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatához benyújtott pályázatuk sikeres volt. A projekt keretében orvosi műszereket – egy defibrillátort, egy EKG-készüléket, egy 24 órás vérnyomásmérőt és egy minilabort – igényeltek. Az elnök hozzátette, várhatóan minden készüléket megkapnak, melynek átadására ez év utolsó negyedévében kerül sor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!