Bébiételt osztanak a Juhar utcában


2011-06-08 11:27:20  | cikk: mo  | 


Bébiételt osztanak a Juhar utcában főképe
Délután három óráig osztanak bébiételt a rászoruló kisgyermekes családok részére a Juhar u. 3. szám alatti, a volt Városgazdálkodási Vállalat telephelyén, a Tangazdasággal szemben. Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgáltatás munkatársai reggel 9 órától osztják a tejalapú folyékony tápszert és az üveges bébiételt a legrászorultabb 8 hónap és 2 év közötti gyermekek részére. 
A nagy mennyiségű bébiétel kora tavasszal a Teuton lovagrend jóvoltából érkezett Pápára, melynek nagy részét már szétosztották a rászorulók közt. Most a maradék mennyiséget a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgáltatás ügyfélkörébe tartozók és a legrászorultabb gyermekes családok között osztják szét. Az adományosztás mintegy 380 gyermeket érint. Egy gyermek számára egy zsugor, azaz 6 db folyékony tápszert és 28 üveg bébiételt adományoz a szervezet – tudtuk meg Maródiné Győrfy Viktória vezető családgondozótól. Maródiné Győrfy Viktória elmondta azt is, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet várhatóan nagy mennyiségű élelmiszerszállítmányt juttat településünkre, melyet a kisnyugdíjasok és a létminimum közelében élők között osztanak majd szét. Az adományosztály ideje előreláthatólag július 20-21. lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!