II. Ovifoci a Perutzban


2011-06-06 21:20:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


II. Ovifoci a Perutzban  főképe
A tavalyi év sikerén felbuzdulva második alkalommal szervezett focitornát a városi óvodák számára a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A kicsiket először Lantai Balázs ügyvezető igazgató köszöntötte, majd a műfüves pályán kialakított négy kispályán útjára indult a labda.
- A mai nap célja, hogy azokat az ovisokat, akiknek óvodája együttműködési szerződést írt alá a klubbal, azoknak a gyerekeknek játéklehetőséget biztosítsunk és a központi csoport felé terelgessük. Bízom benne, hogy a későbbiekben minél több leendő labdarúgóval találkozhatunk a központi edzésen. Köszönjük a szponzorok felajánlásait, segítségüknek köszönhetően még fényesebbé tehetjük az eseményt.
- Sajnos a résztvevők számát tekintve várakozáson alul maradt a torna, mivel sokkal kevesebb gyerek vett részt a tornán mint amennyivel az edzőink foglalkoznak az óvodákban, de ettől függetlenül a hangulatra nem lehetett panasz, nagy küzdelmekkel tarkított volt a délelőtt - mondta Györkös Béláné, a PELC technikai ügyintézője. A szponzorok mellett köszönettel tartozunk a Pápai Játékvezető Csoportnak, mivel anyagiakkal nem törődve, térítésmentesen működtek a rendezvényen. Meg szeretnénk köszönni a szülőknek is a támogatást, mivel nélkülük a gyerekeik nem tudtak volna részt venni a tornán. Nagyon szeretnénk, hogy ez a torna tovább folytatódjon, tehát jövőre is várjuk nagy szeretettel a PELC ovisait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!