Kikapott a Lombard II, bajnok a Sopron


2011-06-06 08:42:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két fordulóval a pontvadászat vége előtt a Lombard II egy nagyon erős fizikumú, masszív csapathoz látogatott. A pápaiak nagyon elfogytak a szezon végére, korábban többen is olyan komoly sérülést szedtek össze, hogy Nagy Mihály nem számolhatott velük a Lipót elleni meccsen. A vendégeknél végül öten elvállalták a játékot a sérültek közül, de kérdés volt, hogy meddig bírják a nagy melegben. A bajnoki cím szempontjából tét nélküli volt a mérkőzés, hiszen a Sopron szombaton Gongora 11-es góljával Balatonfüredről elhozta a három pontot, amivel eldőlt a bajnoki arany sorsa. A Lombard II kezdett jobban és az első 20 percben többször lefutották a hazaiakat, de nem tudták jól befejezni a támadásokat. Ezután technikailag szétesett a vendégek játéka, rengeteg apró hibával futballoztak, ami teljesen lerontotta a teljesítményüket. A frissítő esőszünet jót tett az egyre jobban elfáradó Lipótnak, akik egy komoly hibát kihasználva a 60. percben Lakatos révén szabadrúgásból megszerezték a vezetést és szívós védekezéssel meg is őrizték előnyüket az teljesen kitámadó fiatalokkal szemben. Gyenge mérkőzésen egyik csapat sem érdemelt győzelmet.

Lipót – Lombard Pápa II 1-0
(0-0)

Lombard Pápa II: Hajgató – Domján, Borsos, Karácsony, Kaszás – Kiss T.,Dóczi, Wéninger, Horváth T., Somogyi – Csepregi

Nagy Mihály: Az első húsz perc alapján azt gondoltam, hogy simán nyerjük a mérkőzést, de ezután rengeteg technikai hibát vétettünk és emiatt, illetve egy számomra érthetetlen hiba miatt elvesztettük a mérkőzést. Nagyon bánt a vereség, mert néhány játékostól sokkal többet vártam.

A Lombard II amennyiben jövő héten hazai pályán legyőzi a Haladás II-t, a második helyen zárja a 2010/2011-es bajnokságot.

A forduló további eredményei:
Haladás II – Hévíz 1-0
MTE 1904 – Répcelak 4-2
Badacsonytomaj-Tapolca – Sárvár 3-3
Kőszeg – Büki TK 1-0
ZTE II – Várpalota 0-0
Balatonfüred – Sopron 0-1
Csorna – Celldömölk 2-0

A bajnokság állása a 29. fordulót követően:
1. Sopron 68 pont
2. Lombard II 62
3. Hévíz FC 60
4. MTE 1904 53
5. Haladás II 52

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!