Fát ültetett a PÁNKE


2011-06-05 16:21:21  | cikk: mo  | 


Fát ültetett a PÁNKE főképe
A környezetvédelmi világnap alkalmából juharfát ültetett a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) ma délután. A csoport kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemnek, azt vallják, gyermekeinket is e szellemben kell nevelni, időben tudatosítani bennük, hogy Földünket, környezetünket óvni kell. Környezetünk szebbé tétele érdekében a PÁNKE egy 6 négyzetméteres virágágyást is örökbe fogadott az önkormányzat által meghirdetett program keretében, melyet egy éven át lelkiismeretesen gondoznak majd – fogalmazott Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke. Az Erzsébet liget Hunyadi utca felőli oldalán ültetett juharfa mellett Bodnár Andrea pedagógus, környezeti nevelő hívta fel a figyelmet e világnap fontosságára, majd néhány jó tanáccsal látta el a megjelenteket.
- Amit tehetsz: kísérd figyelemmel a környezetvédelmi műsorokat, tájékozódj!Ismerkedj civilekkel, kapcsolódj be a környezetvédő szervezetek munkájába!Válaszd a visszaváltható, hosszú élettartamú termékeket!Takarékoskodj a vízzel!
A rendezvényen a gyerekek és szüleik közösen helyezték végső helyére a fiatal juharfát, mely reményeik szerint mások figyelmét is felhívja majd a környezetvédelem fontosságára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!