Szabadság, sebesség, rock 'n roll - Szelíd motorosok az Erzsébet ligetben


2011-06-04 13:33:38  | cikk: mo  | 


Szabadság, sebesség, rock 'n roll - Szelíd motorosok az Erzsébet ligetben főképe
„A felemelő szabadság érzése, lovagolni a szelek szárnyán” - ez lehetne a motorosok jelmondata. Legalábbis így fogalmazták meg legtöbben a motorozás élményének mibenlétét a mai Jótékonysági Motoros Napon.
A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör már hatodik alkalommal szervezi programját a Játékfesztivál keretében. A motoros betyárok minden évben jótékonysági céllal szervezik rendezvényüket, ez természetesen idén sem lehet másként. Ezúttal az egyik pápai óvoda részére gyűjtenek, hogy a befolyt összegből új udvari hintát vásárolhassanak a gyerekeknek. 
Az Erzsébet ligetben szervezett motoros napon számos látnivaló fogadja az érdeklődőket. A kíváncsiskodók a legkülönfélébb gépcsodákat fedezhetik fel, a legújabb modellektől a többévtizedes motorokig itt minden megtalálható. Ebben az évben is megtekinthető néhány darab a nagyteveli Sándor László gyűjteményéből – igazi különlegességekkel. Na és persze a csornai Káldy Péter sem hagyta otthon az ország leggyorsabb drag autóját, egy átépített Chevrolet Novat, amely 7800 köbcentis motorjával és 1500 lóerejével képes 2,2 másodperc alatt 0-ról 100 km/h sebességre gyorsulni. A délután folyamán még számos élmény várja a lóerők és a motorok szerelmeseit. Lesz motoros ügyességi verseny, az elmaradhatatlan streetfighter show, amely a Szent István úton (az Esterházy út és a Várkert út közötti szakaszon) zajlik majd és látványos programnak számít a motoros-autós felvonulás is.  
Azt mondják, a motorozás, életérzés. Márpedig ha így van, akkor ebből az életstílusból nem hiányozhat a zene. Fél hattól rockfesztivállal startol az esti program. Fellép a Retro, az Old Rockers Band, A Pint of Blues, a Corvus és a B-verzió. (Fotók hamarosan)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!