Egy nap a tónál - Diáknap a munkácsysoknak


2011-06-01 14:38:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Egy nap a tónál - Diáknap a munkácsysoknak főképe
Gyermekzsivajtól volt hangos a Malom-tó és környéke, hiszen közel 600 munkácsys gyermek és felnőtt látogatott ki a természetbe a hagyományos iskolanap keretein belül. A jó időnek köszönhetően, volt aki biciklivel, volt aki gyalog, a legkisebbek pedig busszal érkeztek az egész napos programra. 
Iványi Andrea szervező elmondta, hogy minden évben az iskola diákönkormányzata szervez egy napot, amelyet a szabadban töltenek. Ilyenkor az egész iskola eljön és különböző vidám programokon vehetnek részt tanulók, így az 1-2. osztály tréfás sorversenyeken, a 3-4-5-6. osztály akadályversenyen, míg a nagyobbak foci körmérkőzésen mérték össze tudásukat. Az 1-3 évfolyam nagy kondérban főzött, míg a többi osztály külön-külön - néhány szülő segítségével - gulyást, paprikás krumplit vagy pörköltet készített. A jó hangulatú diáknap során a gyerekek megtekinthették a tó környékét, kellemes sétát tehettek a szabadban, tollasozhattak, métázhattak vagy éppen pihenhettek az árnyékot adó fák tövében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!