Nem született gól a Lombard II-Balatonfüred bajnokin


2011-05-29 19:52:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem született gól a Lombard II-Balatonfüred bajnokin főképe
Az NB III-as bajnokságban a második helyezett Lombard II-höz a pontvadászat hatodik helyén álló Balatonfüred látogatott. A vendégeknél több egykori Vasas játékos is ellenfélként tért vissza Pápára, hiszen Szabó Attila, Bognár Péter, Marosvölgyi Tamás és a csapat vezetőedzője, Lantai Balázs is jelenleg a Balatonfüredet sikeréért dolgozik. A Lombard II-nél kis túlzással a csapatorvos állította össze a kezdőt, hiszen Peric eltiltása mellett nyolcan is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódtak, nem nézett könnyű 90 perc elé Nagy Mihály csapata. Az első pillanattól kezdve nagy taktikai harc folyt a pályán, jobbára mezőnyben folyt a játék, a csapatok nem kényeztették el a kilátogató szurkolókat, veszélyes szituáció egyik kapu előtt sem alakult ki. A folytatásban két ígéretes lehetőséget is elszalasztott a Lombard, a vendégek erejéből pedig csak a védekezésre futotta, Hajgatónak csak a pontrúgásoknál akadt dolga. Végül egy kemény, de sportszerű mérkőzésen megosztoztak a csapatok a pontokon, gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés, amivel egyik fél sem lehet maradéktalanul elégedett.

Nagy Mihály: Nem vagyok elégedett az egy ponttal, annak ellenére, hogy egész héten azzal foglalkoztunk, hogy egyáltalán ki tudjunk állni, a nyolc sérültből végül négyen vállalták a játékot. Az volt a taktikánk, hogy szervezetten próbáljuk levédekezni ezt a rutinos, jó erőkből álló csapatot. Ezt tökéletesen megvalósították a srácok, le a kalappal előttük. A második félidőben két óriási ziccert hagytunk ki úgy, hogy gyakorlatilag csatár nélkül álltunk fel. Ha kicsit higgadtabbak vagyunk, itthon tarthattuk volna a három pontot.

Lantai Balázs: Győzni jöttünk Pápára, ez ma nem sikerült, így egy nem éppen közönségszórakoztató mérkőzésen meg kellett elégednünk az egy ponttal. Próbáltunk az ellenfél hibáira építeni, de egy csapat annyit tud játszani, amennyit az ellenfele hagy. Ma is bebizonyosodott, hogy a pápai fiatalok tudnak élni az előttük kínálkozó lehetőségekkel, látszik, hogy érdemes Pápán utánpótlással foglalkozni. Ami minket illet, feljutó csapatként célunk, hogy az 1-8. hely valamelyikét megszerezzük, ez úgy tűnik sikerülni is fog, hiszen két fordulóval a vége előtt a hatodik helyen állunk.

Lombard II – Balatonfüred 0-0
(0-0)

Lombard II: Hajgató, Domján, Borsos, Megyesi, Kaszás, Wéninger, Kiss, Horváth (’67 Enyingi), Somogyi, Füredi (’46 Páli - ’86 Király), Dóczi

Balatonfüred: Lantai, Nagygyőri, Szabó, Banai, Tóth, Boromissza (’77 Gosztola), Bognár, Krén, Marosvölgyi, Gábor (’82 Klauz), Kovács

A 28. forduló további eredményei:
Badacsonytomaj-Tapolca – Csorna 1-5
Hévíz – Lipót 1-0
Büki TK – Celldömölk 2-1
Várpalota – Kőszeg 3-3
Sopron – ZTE II 2-2
Sárvár – MTE 1904 1-2
Répcelak – Haladás II 0-1

A bajnokság élmezőnye:
1. Sopron 65 pont
2. Lombard II 62
3. Hévíz FC 60
4. MTE 1904 50
5. Haladás II 49

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!