Munkácsys Gálaest a JMK-ban


2011-05-29 07:49:12  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Munkácsys Gálaest a JMK-ban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskola tegnap tartotta hagyományos kulturális bemutatóját a Jókai Mór Művelődési Központban. A szülők és hozzátartozók részéről idén sem csökkent az érdeklődés a fellépő közel 400 gyermek iránt, hiszen egymás után két teltházas előadás kezdődött 14 óra 30 perckor és 17 órakor.
- Mozgalmas napokat élünk, teljes kapacitással újítják iskolánkat az építők, próbák, utazások, Budapest, osztálykirándulások, Diákönkormányzati Nap a Malom-tónál, közben sport-és tanulmányi versenyek színesítik a mindennapjainkat. Május végén minden figyelmünk, szeretetünk a gyerekekre irányul. De nem csak most, hiszen egész életük során védelmezzük őket, őrizzük minden bajtól, egyengetjük útjaikat, segítjük a nyiladozó értelmüket és támogatjuk szárnyaik bontogatását. Ha mi írhatnánk sorsuk könyvét, csupa jót, kedveset kívánnánk nekik. Ezért igyekszünk olyan feltételeket biztosítani, hogy vidám gyermekkort, örömteli élményeket élhessenek át, s hogy őszinte, érdeklődő emberekké váljanak. Úgy gondolom, hogy ez a mai nap segíteni fog abban, hogy tanítványaink megismerjék a kötelességtudatot, hogy a közösség sikeréért felelősséggel tartoznak - köszöntötte a szülőket Egyházi Viktorné igazgatónő az ünnepi műsor elején.
Az iskolai bemutató idén a csoportos, osztályonkénti, illetve az évfolyamonkénti műsorrészekre, azaz a csapatmunkára épült, de az egyéni fellépők is helyet kaptak a pódiumon. A zenés-irodalmi összeállítástól a táncos, színjátszós produkcióig minden műfajt kimerítettek a gyerekek a szülők nagy örömére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!