Három meccset kapott a brutális belépőért Wolfe


2009-11-11 13:49:32  | cikk:  | 


Az ftc.hu beszámolója szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága három meccsre tiltotta el Rafa Wolfe-ot. Wolfe a szombati mérkőzésen Vadims Zulevssel csapott össze, akit az eset után mentővel szállítottak kórházba.
- Felháborítónak tartom a büntetést - mondta Igaz András technikai igazgató. - Arany játékvezető ugyanis nem látott szabálytalanságot, így tovább folyhatott a játék, utólag viszont mégis eltiltották játékosunkat.
A Lombard ellen győztes gólt fejelő védő nem léphet pályára a Honvéd elleni szezonzárón, de az első két tavaszi bajnokiról is hiányozni fog.
Arany játékvezető azóta beismerte tévedését, ám a zöld-fehér klub képviselői fellebbezést fontolgatnak.
- Először is megvárjuk, ameddig kézhez kapjuk a hivatalos értesítőt - mondta az nb1.hu-nak a technikai igazgató. - Az én álláspontom az, hogy fellebbeznünk kell, és ezt előterjesztem a vezérigazgatónak, aki majd meghozza a döntést.
Ezek szerint a Ferencváros vezetősége utólag nem tekintette meg az egyértelmű felvételeket, vajon fordított esetben is hasonlóan cselekednének…?

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!