Az óvodában mindent megtanultam, amit érdemes


2011-05-26 21:17:38  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Az óvodában mindent megtanultam, amit érdemes főképe
Ma délelőtt a Huszár lakótelepi Óvoda ünneplőbe öltözött, hiszen az iskolába menő nagycsoportosokat óvodás társaik, az óvó nénik és a dajka nénik búcsúztatták. A Mackó csoport, a Sün Balázs csoport, a Csiga-biga, a Katica és a Pillangó csoport tagjai, összesen 33 nagycsoportos kezdi meg szeptemberben iskolai éveit.
- Évről évre egyre nehezebbek ezek az évvégi búcsúzások, hiszen az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Idén az én csoportom is elballagott, ez a búcsúzás is nagyon nehéz volt a számomra, hiszen a Mackó csoportba már négy éve jártak a gyerekek. Nagyon jó kis csapat volt, fáj értük a szívem, de az élet megy tovább. Itt vannak az új picik, az utánpótlás, van feladat bőven - mondta Vaspöri Ferencné óvodavezető.
Az óvodában mindent megtanultam, amit érdemes - ezzel a szlogennel búcsúztak a nagyok óvodájuktól, amely a lehető legtöbb útravalóvalót adta nekik az iskolai évek sikeres kezdéséhez. Az óvodától elbúcsúzni csak nagyon szépen lehet, s ez ma a Huszár lakótelepi Óvodában teljesült is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!