Élelmiszer a rászorulóknak


2009-11-10 18:07:58  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Élelmiszer a rászorulóknak főképe
Immár harmadik éve, hogy Pápa városa (a Magyar Vidékfejlesztési Hivatal, az Európai Unió és a Magyar Ökonumenikus Segélyszervezet koordinálásában) élelmiszersegély programban vesz részt.
- 15 tonna élelmiszert osztunk szét a megjelölt három napon a rászorulók között a Juhar utcai telephelyen. Ez összesen 2,5 tonna cukrot, 2,5 tonna tésztát, 2,5 tonna kekszet és 7,5 tonna lisztet tartalmaz. Az osztás egységes alapelvek alapján történik, az egy és két személyes családoknak 1 csomag jár, a három és négyfős családok 2 csomag, valamint az öt fő felettiek 3 csomagot vihetnek haza. Ezek egységes tartalmúak (körülbelül ezer forint értékűek), ami azt jelenti, hogy 3 kg lisztet, 1 kg tésztát, 1-1 kg cukrot és kekszet vehetnek magukhoz az igénylők - mondta el a szervező, Oláh Márta. Az osztásban a Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat, a Gondozási Központ munkatársai vesznek részt.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!