Labdarúgás: A Sárvár és a ZTE ellen szerepeltek utánpótlás csapataink


2011-05-20 20:42:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgás: A Sárvár és a ZTE ellen szerepeltek utánpótlás csapataink főképe
PELC U-19 – Sárvár 5-0 (Gsz.: Páli Márk 2, Horváth Csaba Lajos 2, Horváth Tamás)
Jevgenyij Baranov csapatának tavaszi szezonját nagyban befolyásolták az iskolai elfoglaltságok, érettségi vizsgák. A héten a második bajnokiját játszották, ám a fáradtság nem látszott a fiúkon és látványos gólokat szerezve magabiztos, ötgólos győzelmet arattak, köszönhetően fizikai fölényüknek. Az együttes célja a dobogó, ehhez azonban – többek között – le kell győzni jövő héten az Illés Akadémiát.
Jevgenyij Baranov: Nem egyszerű 30 fokban a műfüves pályán játszani, szerencsére a srácok ma jól teljesítettek. Ha valaki csak az eredményt ismeri azt gondolhatja, sima mérkőzés volt, ám a sárváriak jó játékosállománnyal rendelkeznek, igen megnehezítették a dolgunkat.

PELC U-17 – Sárvár 9-1 (Gsz.: Szabó Bálint, Kálmán Norbert 2, Novák Csanád, Venczel Zoltán 2, Király Botond, Pomher Sándor, Horváth Ádám)
Szalai Attila fiai hét közben 6-1-re győzték le Gyirmót együttesét, a pápaiak szakvezetője bízott a hasonlóan sikeres folytatásban. A pápaiak győzelméhez nem férhetett kétség, a Sárvár ellen már az első percben gólt ünnepelhettek, Szabó Bálint révén hamar előnyhöz jutottak, félidőben négy találat állt a mieink neve mellett. A második játékrészben sem álltak le a fiatalok és további öt góllal terhelték meg az ellenfél hálóját.
Szalai Attila: A tavasz eddig remekül sikerült, csak egy vereségünk van, amit Győrben szenvedtünk el, igaz nem tudtunk teljes csapattal kiállni. A kitűzött célunkat, a harmadik helyet mindenképpen szeretnénk elérni, ehhez azonban a hátralévő meccseken nagyon oda kell figyelnünk, nem szabad hibáznunk.

PELC U-15 – ZTE 1-5 (Gsz.: Gyenge Dávid)
Orovecz András alakulata pontrúgásból került hátrányba, ezt Gyenge Dávid révén még sikerült egalizálni, ám ezt követően a vendégek fokozatosan fölénybe kerültek és a maguk javára fordították a mérkőzést. A mérkőzésen két játékost is kiállított a játékvezető, a 47. percben előbb Bíró mehetett zuhanyozni, majd tíz perccel később a hazaiak részéről Kalmár kapta meg a második sárga lapját.
Orovecz András: A mai meccsen is jól látszott a minket jellemző morális probléma, a fiúk fejben elfáradtak már, ráadásul több kulcsjátékosom is hosszú ideje sérült. A tavasz nem úgy sikerült mint ahogy azt terveztük, játékban kicsit léptünk előre, de kevesebb pontot szereztünk mint ősszel. A mezőny végén helyezkedünk el, a játékosok kedvetlenek, nehéz felrázni őket.

PELC U-13 – ZTE 0-4
Az U-13-as bajnokságban a sereghajtó pápai csapat a középmezőnyben szereplő ZTE gárdáját látta vendégül. A Forsthoffer Tibor edzette pápaiak ősszel 12 kapott góllal tértek haza, így a tisztes helytállásban bízhattak. Nagyon jól tartották magukat a hazaiak, az első félidő hajrájában Lőke Gergő öngóljával kerültek hátrányba. A folytatásban azonban kijött a zalaegerszegiek fizikális fölénye és négygólos sikerrel utazhattak haza.
Forsthoffer Tibor: Ami a tavaszt illeti, sikerekről nem nagyon beszélhetünk, nagy problémák vannak a csapat körül és a gyerekek hozzáállása sem a legjobb. A felkészülés sem úgy sikerült ahogy terveztem és létszámban sem voltunk meg. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy akadémiák ellen kell felvennünk a versenyt, nekik jóval jobb lehetőségeik vannak, nagyságrendekkel több gyerek közül válogathatnak. 
 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!