TE SZEDD!: a civilek is csatlakoztak


2011-05-19 09:08:56  | cikk: mo  | 


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve nagyszabású hulladékgyűjtő akciót szervez 2011. május 21-én. Nem véletlen, hogy az akcióra idén kerül sor, hiszen 2011 az Önkéntesség Európai Éve. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet az önkéntes tevékenységek társadalmi értékeire.

Veszprém megyéből Pápáról jelentkeztek az akcióra a legtöbben, köztük több társadalmi szervezet is. A Civilszerviz Egyesület családi szemétszedési akciót szervez, melynek keretében a Bakony-ér Várkertben futó szakaszát takarítják ki május 21-én szombaton 8.00 órától. A szervezők a zsákokat és kesztyűket biztosítják. Ha valaki a vízi csapathoz szeretne résztvevőként tartozni, amennyiben tud, hozzon magával gumicsizmát és "horgászeszközöket" - adott tájékoztatást Meizner Tibor, a Civilszerviz érdekérévényesítési munkatársa. A szervezők várják a kicsiket, nagyokat, és nagyokat.Találkozó a Várkerti hídnál. Részletekről érdeklődni lehet a 20/288-7572 számon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!