Koszorúér-elzáródás okozta Takács halálát


2009-11-09 18:08:08  | cikk:  | 


Mint arról korábban hírt adtunk vasárnap nem sokkal 17:30 után életét vesztette Takács Lajos labdarúgó, egy megyei bajnoki után. „Taki” három hete volt részletes orvosi vizsgálaton, ahol az orvosok semmi rendelleneset nem találtak. Ma kiderült, hogy koszorúér-elzáródás okozta a Videoton korábbi labdarúgójának halálát. A család a Fejér Megyei Hírlapon keresztül ismertette a boncolási jegyzőkönyvet, a hozzátartozók elmondták, minden ellenkező híreszteléssel szemben halálának nem volt előzménye. Takács Lajost a Martonvásár SE és a Videoton FC saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. A játékos a Videotonban 181 NB I-es bajnoki meccsen 39 gólt lőtt.
A Martonvásár SK elnöke, Kápolnai Csaba arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt játékos 7-es számú mezét visszavonultatják valamint a kiváló futballista előtt tisztelegve még az idén téli teremtornát rendeznek. Ráadásul a Videoton-Győr bajnoki mérkőzés, valamint a Videoton - Újpest Magyar Kupa találkozó jegybevételének 20 százalékát is felajánlják a tragikus hirtelenséggel elhunyt Takács Lajos három gyermekének. A fenti mérkőzéseken pénzgyűjtő urnákat helyeznek el a Sóstói Stadion több pontján, ahol a szurkolók is elhelyezhetik az adományaikat. Takács Lajos mindössze 38 éves volt.

(Forrás: fmh.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!