Kastélyhírek a Pápa Városi Televízió műsorán


2011-05-16 20:49:12  | cikk: HuHa  | 


Ezen a héten új műsorblokkal jelentkezik a Pápa Városi Televízió. A Híradó végén, az Esterházy-kastély nyitásához kapcsolódó előkészületekről szóló híreket és a felújítás lényeges mozzanatait felidéző összeállítást láthatják a helyi televízió nézői. A műsorblokkban szó lesz a többek között az ősök csarnokának festményeiről, a tematikus tárlatvezetéshez kapcsolódó barokk ruhákról, a kastély programjairól és természetesen a nyitórendezvényről. A Kastélyhíreket Molnár Tímea szerkeszti, aki végigkövette a felújítást az elmúlt hónapokban és a projekt előrehaladásáról tudósította a nézőket. Az összeállításokhoz nyereményjáték is csatlakozik, melyet Pápa Város Önkormányzata hirdetett meg. Ennek keretében naponta elhangzik egy kérdés, melyre a választ a városi tv-hez kell eljuttatni (a 06/89/510-660-as telefonszámra, vagy a vtvpapa@vtvpapa.hu e-mail címre).  A szerencsés nyertes páros múzeumi belépőt és egy Pápa könyvet kap.
Az Kastélyhírek első száma ma jelentkezett a televízió műsorán a 18 órás Híradó részeként. Aki lemaradt róla, megtekintheti az óránkénti ismétlésben, vagy a Pápa Városi Televízió honlapján.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!