A Várkastélyban tartotta megyei választmányi ülését a Jobbik


2011-05-15 18:15:34  | cikk: mo  | 


A tegnapi demonstrációt követően a Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei szervezetei az Esterházy-kastélyban tartották megyei választmányi ülésüket. A választmányi ülést megtisztelte jelenlétével Szabó Gábor pártigazgató, az Országos Választmány elnöke is. Szabó Gábor személyesen tolmácsolta az országos vezetés köszönetét. Úgy fogalmazott, köszönet illeti a megyei vezetést, hogy az "ellenszélben" is folyamatosan építi a mozgalmat a megyében, majd országos ügyekről tájékoztatta a résztvevőket.
A választmányi ülésen elhangzott, június hónaptól indul útjára országos szinten a Bar!kád című újság tiszteletpéldányainak kipostázása és a nyár közepén indul be a Jobbik kéthavonként, 1 millió példányszámban megjelenő újságjának gyártása.
Az ülésen szó esett a választókerületek és helyi szervezetek anyagi támogatásáról, majd stratégiai kérdésekről döntöttek a megjelentek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!