Szurkolói reakciók a Lombard – MTK mérkőzést követően


2011-05-15 15:12:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombat este a Lombard Pápa 2-0-s vereséget szenvedett az élvonaltól búcsúzni kényszerülő MTK-tól. A lefújást követően több szurkoló is - így vagy úgy - nemtetszésének adott hangot a mieink játékát illetően. Tegyük gyorsan hozzá, joggal, hiszen talán az idei egyik leggyengébb produkcióval búcsúztak a hazai közönségtől Bárányos Zsolték. Néhány órával a bajnokit követően vegyes az internet előtt ülő Lombard drukkerek véleménye, néhányan igyekeznek pozitív oldalról megközelíteni a kialakult helyzetet, ám vannak jóval pesszimistább vélemények. A teljesség igénye nélkül íme néhány hozzászólás:

SCARFACE: „…hagyomány hogy minden utolsó hazain odajönnek és elkérhetjük a mezeket jobb esetben. Most mi volt? „3 sípszó azt menjünk zuhanyozni.” Ennek a Lombardnak annyi köze van Pápához, hogy itt a stadion azt jó napot. Komolyan jobban szerettem a régi PELC-et (Takács Szilárd, Schultz Levente stb.) Innentől kezdve nem járok ezeknek a zsoldosoknak a meccseire! Kipukkant a lufi gyerekek! Szép volt, jó volt de ennyi…”

glaci62: „Ez a mérkőzés a futball megcsúfolása volt! Ezért a mérkőzésért nem belépőt kellet volna szedni, hanem fizetni annak, aki végig nézte! HAJRÁ LOMBARD! HAJRÁ PÁPA! Remélem többet nem látunk ilyen lélektelen játékot!”

kutika1: „Én már csak a következő szezonban bízok mivel csatársorunk szerintem jó lesz, mivel Lovrencsics is megjön meg Abwo is, remélem visszajön meg az utódja is itt lesz szóval nem lesz rossz ez…”

markY: „Amúgy csodálnám, ha Véber ezek után is a kispadon maradna. Ez egyszerűen szánalom volt. Ezért a meccsért nem 1600 FT-ot, hanem 16 ft-ot nem adtam volna ki.”

Zsugabubus85: „SZÉGYELHETI MAGÁT AZ EGÉSZ CSAPAT!!! Véber ma nem kiabált, csendben végigülte az egész meccset... vajon miért?”

szoszke: „Nem lehet örök pesszimizmusban élni, mint ahogyan itt teszik jó néhányan. Tessék optimistán tekinteni a jövő felé. Ne csak akkor szeressétek ezt a Csapatot, ha jól megy a hajó és összejön egy 6 meccses győzelmi sorozat. Egyszer valaki azt mondta, hogy az NBI-be feljutott csapatoknak a második év a nehéz. Hát itt van tessék. Elég nehéz volt. Még egy meccs és vége van ennek a szezonnak. Jöhet a következő. Tanulni kell a hibákból és menni tovább előre, mert a lehetőség megvan a Csapat továbbra is az NBI mezőnyét fogja erősíteni.”

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!