Ismét gyászol a magyar futballtársadalom


2009-11-08 19:19:45  | cikk:  | 


Ismét gyászol a magyar futballtársadalom főképe
Ma nem sokkal 17.30 perc után mindössze 38 évesen életét vesztette Takács Lajos, a Videoton korábbi csatára, aki haláláig a Martonvásár labdarúgója volt. A csatár a vidi.hu értesülései szerint a Pálhalma elleni találkozó 75. percében lépett pályára majd a mérkőzést követően az öltözőben rosszul lett. Az orvosok újraélesztették a játékost, de hamarosan – miután csapattársaival elmentek beszélgetni – „Taki” ismét rosszul lett, leállt a szíve és nem sikerült megmenteni az életét. A korábbi székesfehérvári közönségkedvenc 1971. január 24-én, Pápán született, a fehérvári klub saját nevelésű játékosa volt, a kilencvenes években Horváth Ferenc oldalán remek támadópárost alkottak. Az élvonalban játszott még az MTK és a Sopron csapataiban is. Takács Lajos január 24-én lett volna 39 éves. Feltehetően szívinfarktus okozta Takács Lajos halálát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!