Kliniko-pathológiai konferencia a kórházban


2011-05-12 19:55:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Kliniko-pathológiai konferencia a kórházban főképe
Kliniko-pathológiai konferenciára invitálták a pápai Gróf Esterházy Kórház dolgozóit és a háziorvosokat az újból elindított és átalakított tanácskozásra a kórház könyvtárába.
Dr. Vörös Ibolya főigazgató köszöntőjében kiemelte, hogy régebben bizonyos időközönként összehívták az orvostársadalmat és a felmerülő, problémás esetekről diskuráltak. Ezt a régi hagyományt szeretnék ismét életre kelteni, amelynek ez a mai alakalom volt az első összejövetele.
Dr. Vargha András radiológus osztályvezető főorvos és dr. Sipos Gábor patológus osztályvezető főorvos voltak, akik felvállalták a ma délutáni konferencia szervezését.
Elsőként dr. Vargha András Korszerű gyógyítás-interdiszciplináris team munka napjainkban címmel tartott előadást, majd  Kliniko-pathológia? Radio-pathológia? Kliniko-klinikológia? Új személet az orvosi munkában címmel dr. Sipos Gábor beszélt a megjelenteknek.
Az előadások után két esettanulmány következett, amikor is szakmai problémákat, és az ezekre való megoldásokra keresték a válaszokat a doktorok egy többszörösen eltüntetett bőrlézió és egy ritka vékonybél tumor betegségen keresztül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!