Halászlé Fesztivál a Malom-tónál


2011-05-11 05:32:51  | cikk: Tóth Tamara  | 


Idén is lesz Halászlé Fesztivál május 14-én a Malom-tónál azoknak, akik szeretik a halat kifogni, megfőzni és persze megenni is. A reggel 7 órai kapunyitástól egészen 13 óráig horgászverseny, halászléfőző verseny és focitorna várja az érdeklődőket. A finom ebédek elfogyasztása és zsűrizése után a Megafon Zenei Egyesület műsora következik. Egész nap megtekinthető lesz Tomena György karikatúra kiállítása, a kisgyereket póni-fogatozás és ingyenes ugrálóvár valamint Horváthné Hollenczer Anita zenei műsora várja, a kreatívabbak pedig 11 és 14 óra között Vilma néni kézműves asztalánál ügyeskedhetnek. A kicsit nagyobbakra is gondoltak a szervezők, hiszen Kasza László is bemutatkozik harcművészeti műsorával. A rendezvény látogatása ingyenes, a szervezők még várják főző-és focicsapatok jelentkezését is. A focibajnokság a győztes csapatának nyereménye egy hideg, sörrel teli 30 literes hordó, a halászlé főzőverseny nyertese pedig Forma 1-es belépőt kap a szombati időmérőre. Este 20 órától a Best Zenekar ígér remek báli hangulatot a mulatós kedvű halbarátoknak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!