Vonat elé ugrott – meghalt az ismeretlen öngyilkos


2011-05-08 12:11:53  | cikk: HuHa  | 


A Pápa-Celldömölk között közlekedő – Cell felé haladó - személyvonat elé ugrott egy férfi ma reggel 8 óra 35-kor, a Pápát elkerülő út felüljárója alatt. Az öngyilkos a helyszínen meghalt. A rendkívüli haláleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében. A helyszínelés mostanra befejeződött, a vasúti közlekedés helyreállt. A kapitányság illetékesétől megtudtuk, az öngyilkos férfi személyazonossága egyelőre nem ismert.
Az elhunyt férfi 175-180 cm magas, vélhetően középkorú, rövid barna hajú, erős testalkatú, pocakos. A tragédia idején barna bőr félcipőt, világoskék farmert, fekete pólót és szürke átmeneti dzsekit viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti adatok alapján azonosítani tudja az elhunytat jelentkezzen a 06/89/313-011-es vagy a 06/89/313-107-es telefonszámon, vagy a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletén.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!