Megérkezett a Lombardhoz a nigériai csatár


2011-05-06 12:55:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megérkezett a Lombardhoz a nigériai csatár főképe
A nyári átgazolási időszakban szerződtetett Joseph Bala megérkezett Pápára. A rendkívül gyors és technikás játékos hírében álló támadót a Lengyelországba kölcsönadott David Abwo helyére szerződtették a pápaiak, de vízum és egyéb adminisztrációs problémák miatt csak most sikerült Magyarországra megéreznie. A 23 éves játékos már együtt edzett a csapattal, a klubvezetés jelenleg tovább intézi a csatár papírjait. A Lombardhoz kapcsolódó hír, hogy jobban van Palkó Dávid és Megyesi Patrik is, akik a múlt héten, a Büki TK elleni NB III-as mérkőzésen sérültek meg.
- Palkó Dávid három napos pihenőt követően újra tudott edzeni, míg Megyesi Patrik egész héten nem készülhetett velünk - mondta az NB III-as csapat szakvezetője, Nagy Mihály a klub hivatalos honlapjának. Az első esetnél, Palkó letaglózásánál a játékvezetőnek tizenegyest kellett volna ítélni. Ezt azóta a játékvezetők főnöke is megerősítette. A második esetnél nem láttam szabálytalanságot, Patrik vélhetően a földet éréskor sérült meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!