Nyílt nap a Weöresben


2011-05-04 14:07:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyílt nap a Weöresben főképe
Tegnap a felső tagozatban ma délelőtt pedig az alsósoknál tartottak nyílt napot a Weöres Sándor Általános Iskolában, melyre a diákok szüleit invitálták.
- Iskolánkban már hagyomány, hogy év vége tájékán nyílt napot tartunk a szülők részére. Ezáltal betekintést nyerhetnek a tanórák menetébe, a diákok és a tanárok munkájába egyaránt - hangsúlyozta Véseiné Kárpáti Ágota, az alsós munkaközösség vezetője.
A 2.a osztályfőnöke hírportálunknak elmondta, hogy az első órában magyar irodalom órát tart, melyen a szövegfeldolgozásé lesz a főszerep, nyelvtanon és matekon pedig a tananyag szerint haladnak majd. Az első osztályosoknál keresztrejtvényfejtéssel és olvasással kezdik a napot.A nyílt nap az alsósoknál nyolc osztályban zajlik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!