Pénteken Megyefutás


2011-05-03 15:02:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Sport Napja alkalmából május 6-án 14. alkalommal rendezi meg a Veszprém Megyei Önkormányzat az egészséges életmód és a mozgásgazdag életvitel népszerűsítésére a Megyefutást. A rendezvénysorozat ma délelőtt Gyulafirátótról indult, Pápára pénteken délelőtt 9 órakor érkezik a küldöttség. A Városi Sportcsarnok előtt előbb Rádi Róbert, polgármesteri kabinetvezető mond köszöntőbeszédet, majd a hagyományokhoz híven felkötik a város szalagját a megyezászlóra. A váltóban a négy nap során a Megyei Önkormányzat, a Megyei Rendőr főkapitányság tagjai, valamint az önként jelentkezők mellett a VEDAC, a Pápai SE, a Marathon Tömegsport Egyesület és a Péti Futóegyesület amatőr és igazolt futói vesznek részt. A sportolók Pápa után Tapolcafő felé veszik az irányt, majd Gannán megkoszorúzzák Esterházy Miksa, a Magyar Atlétikai Klub alapítójának sírját.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!