Két Lombard játékost is a mentő vitt el a mai Büki TK elleni bajnokin


2011-05-01 22:08:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két Lombard játékost is a mentő vitt el a mai Büki TK elleni bajnokin főképe
Az NB III-as bajnokság 24. fordulójában a pontvadászat egyik kiesőjelöltjét látta vendégül Nagy Mihály csapata. A Büki TK nem titkoltan egy pontért érkezett Pápára, hiszen amellett, hogy 11 hely választotta el a két alakulatot a tabellán, ősszel idegenben is a pápaiak nyertek. Nagy lendülettel kezdtek a hazaiak. ám nem is alakulhatott volna rosszabbul a meccs, ugyanis Palkó Dávidot már a 10. percben le kellett cserélni, miután a 16-oson belül egy védő lefejelte a támadót, a csatárhoz mentőt kellett hívni, Palkó helyett Megyesi Patrik folytatta – a játékvezető egyébként nem ítélt büntetőt. A második félidő elején Megyesi ugrott fel egy labdára, ugyanaz a védőjátékos érkezett és a támadó eszméletlenül terült el, őt is mentő vitte el. A hazaiak végigtámadták a mérkőzést, kapufát lőttek és több komoly helyzetet hibáztak el, de nem tudták belőni a győztes gólt, közben a vendégek kontrái végig veszélyesek voltak, sőt egy nagy helyzetet is kihagytak. A második félidő játéka és a helyzetek alapján a Lombard II-nek meg kellett volna nyernie a mérkőzést.

Nagy Mihály: - Először is a két játékosomért aggódtam, de már mindketten otthon vannak, zúzódással és enyhébb agyrázkódással „megúszták”. A leggólerősebb támadónkat a negyedik percben elvesztettük, a helyettesét pedig a 62. percben, ami alapjaiban változtatta meg a meccs menetét. Végighajtottuk a mérkőzést, de képtelenek voltunk gólt lőni, így is nyernünk kellett volna.

Lombard Pápa – Büki TK 0-0 (0-0)

Lombard Pápa II: Hajgató – Peric, Bíró, Karácsony, Borsos – Tóth, Dóczi, Kaszás –Csepregi, Somogyi (Füredi), Palkó (Megyesi P., Megyesi R.)

Jó: Hajgató, Tóth, Dóczi, Csepregi

További eredmények:
Haladás II – Csorna 2-1
Sopron – Várpalota 4-0
Hévíz – Celldömölk 4-0
Badacsonytomaj-Tapolca – Balatonfüred 1-1
Répcelak – Kőszeg 3-0
Sárvár – ZTE II 2-1
MTE 1904 – Lipót 3-0

A bajnokság élmezőnye:
1. Soproni Vasutas SE 55 pont
2. Lombard II 52
3. Hévíz FC 51
4. MTE 1904 43
5. Balatonfüredi FC 42

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!