Lovászpatona nyerte a Tavasz Kupát


2011-04-29 13:50:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lovászpatona nyerte a Tavasz Kupát főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola Diáksportköre a szokásostól eltérően ezúttal a Spartacus pályán rendezte meg hagyományos kispályás labdarúgó tornáját a 2000-ben, vagy utána születettek számára. Idén a házigazdák mellett a vaszari Ihász Gábor Általános Iskola, a noszlopi Német Nemzetiségi Általános Iskola illetve a lovászpatonai intézmény csapata lépett pályára.
- A mi gyerekeink műfüves pályán még nem játszottak, ennek ellenére elégedett vagyok velük- vélekedett Szabó Sándor, a Szent István testnevelője. A meghívott csapatokkal kitűnő kapcsolatot ápolunk, többször tettünk eleget például a noszlopiak meghívásának. Ha az eredményeket nézem, reális a kialakult sorrend, a lovászpatonaiak már a diákolimpiai tornákon is jól játszottak.

Eredmények:
Szent István – Lovászpatona 1-3
Noszlop – Vaszar 2-0
Vaszar – Lovászpatona 2-4
Szent István – Noszlop 1-2
Noszlop – Lovászpatona 1-3
Szent István – Vaszar 0-0

Végeredmény:
1. Lovászpatona
2. Noszlop
3. Szent István
4. Vaszar

A gólkirály 6 találattal Meiczinger Zsolt (Lovászpatona) lett, a rendező iskola legjobb játékosának Ábrahám Jánost választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!