Költözik a Munkácsy


2011-04-29 13:23:29  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Költözik a Munkácsy főképe
Ma délelőtt megkezdték az új épületrész birtokba vételét a Munkácsy iskola diákjai és tanárai. A Pápa, Munkácsy Mihály Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése című Európai Uniós projekt keretében zajló beruházás I. építési ütemének munkálatai befejeződtek, a műszaki átadás megtörtént, így az iskola átköltözhet az új épületrészbe, az építők pedig birtokba vehetik a régi épületszárnyat.  A költözködésben a legkisebbek kivételével az egész diáksereg részt vett ma délelőtt. A munkagépek zaját gyerekzsivaj váltotta fel az aulában, a diákok lelkesen cipelték a padokat és székeiket valamint az egyéb apróbb holmikat az új osztálytermekbe, ahol a tanév végéig töltik majd a tanítási napokat. Jelenleg 13 új illetve felújított tanterem áll rendelkezésükre, így a következő másfél hónapban tanteremként funkcionálnak a most elkészült raktárhelyiségek és irodák is. A költözés hétfőn és kedden folytatódik, ekkor a pedagógusok és az iskola dolgozói a szülők közreműködésével hordják át a nagyobb bútorokat és berendezési tárgyakat az új épületszárnyba. A tanítás – immár az új, modern iskolaépületben – szerdán folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!