Kossuth Gergő szombaton a Csillag Születik középdöntőjében - SZAVAZZUNK GERGŐRE!


2011-04-28 10:08:40  | cikk: Babos Petra  | fotó: internet  | 


Kossuth Gergő szombaton a Csillag Születik középdöntőjében - SZAVAZZUNK GERGŐRE! főképe
Az RTL Klub népszerű tehetségkutató versenyének második középdöntőjében egy pápai, kiváló hangú fiatalért szurkolhatunk április 30-án, szombaton este 20 óra 30 perctől.Hogy ki is ő? Egy ifjú titán, aki 2008-ban megkapta a Tavaszébredés című musical egyik főszerepét a Budapesti Operettszínházban. A Fehérvári Musical énekversenyen 1., illetve 3. helyezést is szerzett már, sőt a veszprémi Dal-Via-Dal nemzetközi versenyen 1. lett pop-rock kategóriában.
A 21 éves jóképű, energikus Kossuth Gergőt, akit a Munkácsy Zenestúdió tagjaként és a Pápai Musical Stúdió vendégtagjaként már ismerhetünk, barátnője nevezte be a Csillag Születik harmadik évadába.
-  Egyik nap csengett a telefonom és az RTL Klubtól hívtak, hogy mehetek a válogatókra. A barátnőm kitöltött egy jelentkezési lapot és az alapján hívtak be. Nagyon meglepődtem és örültem is. Először nem is tudtam, hogy milyen stílussal indulhatnék, de mivel ez január-február körül volt, amikor elkezdtem a régi filmzenével jobban foglalkozni, úgy döntöttem, hogy ezzel a műfajjal próbálkozom.

Hogy élted meg az ottani első fellépésed?
- Bár beteg voltam, de amikor a színpadra léptem, más nem számított csak a dal és a közönség.

Mióta énekelsz? A családban volt valaki, aki zenei pályán tevékenykedett?
- 9 éves korom óta énekelek. A Munkácsy Zenestúdióból indultam, ahol anyukám volt a tanárom. Sokat köszönhetek neki, mivel ő indított el a zenei pályafutásomon. Első fellépésem a pápai Munkácsy Általános Iskola szülők-nevelők bálján volt. Közben nagyon sok amatőr zenei egyesülethez jártam. Anyukám és apukám sokáig a Vadvirág Néptáncegyüttesben táncoltak, tehát úgy gondolom, hogy onnan is jött a zene iránti szeretetem - mesélte mosolyogva Gergő. 

Jelenleg hol és mit tanulsz?
- Budapesten tanulok reklámszervező menedzsernek. Azonban jövőbeli terveim között szerepel, hogy tanítóképzőbe járjak, hiszen édesanyámmal együtt foglalkozunk a Munkácsy Zenestúdióban gyerekekkel, nekik éneket tanítok. 

Milyenek a versenytársak? Milyen kapcsolat alakult ki köztetek?
- Azt kell, hogy mondjam egyenlőre még alig ismerjük egymást. Talán Gomes-zel, az egyik tehetséges táncoslánnyal vagyok közelebbi kapcsolatban, vele már többször is beszélgettem.

Mivel fogod a közönséget elkápráztatni szombaton?- Hááááát, erről nem árulhatok el semmit. Annyit talán mondhatok, hogy ezúttal egy mozgalmasabb számmal készülök. 
Izgulsz?
- A fellépések előtt mindig nagyon izgulok, de most…. sokkal jobban, mint máskor szoktam. Ha felmegyek a színpadra, azonban már nyoma sincs az izgalomnak, akkor minden porcikám csak az éneklésé és a táncé, a legjobbat akarom kihozni magamból!

Mi a véleményed a zsűriről?- Abszolút pozitív benyomásom alakult ki a négytagú zsűriről. Nagyon aranyosak, közvetlenek és szeretetteljesek velünk. Az építő kritikát is úgy mondják el, hogy nem megy el a kedvünk, hanem le tudjuk vonni a következtetéseket.

Mit vársz a pápai szurkolóktól?- Nem várom el senkitől sem, hogy rám szavazzon, de azért nagyon jól esne minden voks!  Remélem, hogy össze tud fogni a város és hozzásegít szombaton a továbbjutáshoz - mondta szerényen Gergő.

Milyen távlati céljaid, álmaid vannak?
- Van pár ötletem - mondja nevetve. Színházban szeretnék dolgozni táncos-komikusként, esetleg a Latabár-féle stílust képviselve. A másik nagy elképzelésem, hogy régi magyar filmek slágereit átdolgozva, külföldre „elvinni” ezeket a dalokat egy zenekarral, elsősorban magyar lakta területekre. 

A zenei időutazóként sikeresen debütált tehetség a zsűri előtt már bizonyított, hiszen hangjával teljesen elvarázsolta Hernádi Juditot és Fáy Miklóst is, de ezúttal a közönségnek kell továbbjuttatni, mert 12-ből csak 4 kerülhet a döntőbe.  
HAJRÁ GERGŐ! SZAVAZZUNK RÁ!
Sok sikert kívánok neked a továbbiakban, szorítunk érted szombaton!!!

Képek:

Kossuth Gergő, a zenei időutazó
Első alkalommal, Kossuth Gergő egy popzenei számmal kápráztatta el a zsűrit, ám legutóbb 70 évet ugrott vissza az időben.A Csillag Születik legutóbbi adásában újfent színpadra lépett Kossuth Gergő, ám ezúttal Jávor Pál egyik híres dalát énekelte el az "Egy csók és más semmi" című filmből, bebizonyítva, hogy bizony napjainkban is van létjogosultsága a régi magyar slágereknek.Kossuth Gergő ezzel nem egyebet akart bizonyítani, mint azt, hogy megállja a helyét a színpadon teljesen más zenei stílusban is, mint a popzene!Természetesen, ezzel az előadásával is lenyűgözte a zsűrit, közöttük a zsűri "keményvonalasát" Fáy Miklóst is. Legutóbbi előadását a zsűri négy "igen" szavazattal díjazta.
Forrás: csillagszuletik.net

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!