Kicsi a tenyerem


2011-04-27 21:09:37  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara, Babos P  | 


Kicsi a tenyerem főképe
Különleges műsorral köszöntötték a Szivárvány Óvoda növendékei a közelgő ünnep alkalmából az édesanyákat és a nagymamákat. Az anyák köszöntése új, kialakuló hagyomány az óvodában - tudtuk meg Tunnerné Búzás Éva tagóvoda-vezetőtől.
- Nagyban befolyásolja a műsor minőségét, hogy milyen összetételű a csoport. Nálunk mind a hat terem osztatlan szervezésű, ez azt jelenti, hogy a csoportokban a háromévestől a hétéves gyerekig minden korosztály megtalálható. A gyerekek élvezettel dolgoztak, nagyon kitettek magukért - mondta a tagóvoda-vezetőnő.
Ma a Zöld, a Piros és a Lila csoport adta elő énekkel, versekkel, mondókákkal és rengeteg mosollyal tűzdelt műsorát, holnap pedig a Narancs, a Citrom és a Kék csoport adja elő ugyanezt.
A műsorra nemcsak a versek tekintetében készülnek a kicsik már több hete, hiszen egy ábrázoló foglalkozás keretén belül apró ajándékokat is készítettek édesanyjuknak, melyeket a záró vers során adtak át: anyai tekintet nem maradt ma szárazon a Kicsi a tenyerem című köszöntővers hallatára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!