Kétgólos Lombard II siker az NB III-ban


2011-04-24 10:30:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A harmadosztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Lombard árnyékcsapata Várpalotára látogatott. A vendégek múlt heti döntetlenjükkel továbbra is a második helyről várták a kezdő sípszót, míg a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a 16 csapatos bajnokság 15. helyén szerénykedtek. „A Várpalota a legutóbbi Hévíz elleni mérkőzésen nagyon jó benyomást tett rám. Erőszakos, indulatokkal teli játékot produkáltak és nagyon megnehezítették a hazaiak dolgát. Az ősszel is nehezen 1-0 volt az eredmény itthon. Ha koncentráltak lesznek a gyerekek nyerünk, de csak akkor” – vélekedett a mérkőzés kezdete előtt Nagy Mihály.
A vendégek az első perctől egyértelművé tették, hogy a három pontért érkeztek. Nagy fölényben játszottak, ennek ellenére egyetlen kapura lövés nélkül játszották le a félidőt. Kényelmesen, komótosan tartogatták a labdát, folyamatosan reklamáltak, ami nem volt méltó egy bajnokesélyes csapathoz. A második félidőben egyre nagyobb iramot diktált a Lombard Pápa és végül felőrölte a hazaiakat, majd Csepregi és Peric góljával megérdemelten győzött.

Nagy Mihály: - Az, amit az első félidőben nyújtottunk az szégyen volt és nem futball. Ezután érvényesítettük a papírformát.

Lombard Pápa II: Hajgató – Domján, Bíró, Karácsony, Kaszás – Tóth, Wéninger (Varga), Grőber (Szabó D., Nyári) – Peric, Csepregi, Somogyi

A pápaiak legfőbb riválisa, a Sopron botlott Csornán, így a mieink előtt már csak egy pont az előnye a bajnokságban.

További eredmények:
Celldömölk – Répcelak 0-1
Kőszeg – Sárvár 2-5
Balatonfüred – MTE 1904 3-0
Csorna – Sopron 1-0
ZTE II – Badacsonytomaj-Tapolca 1-3

A tabella élmezőnye:
1. Soproni Vasutas SE 52 pont
2. Lombard II 51
3. Hévíz 45
4. Balatonfüred 41
5. MTE 1904 40

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!