A Lombard vezetősége is készül a Fradi ellen


2009-11-05 17:57:58  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Lombard vezetősége is készül a Fradi ellen főképe
Szombaton 17:30 perctől a Lombard Pápa a Soproni Liga 14. fordulójában Ferencváros csapatával mérkőzik meg. A Pápai Rendőrkapitányság mellett nagy a készülődés a Perutz Stadion klubházában is. A csapat tagjai, az edzői stáb és a vezetőség is fokozottan készül az ország legnépszerűbb klubja elleni találkozóra. Szemán György klubigazgató is bízik abban, hogy nem lesz rendbontás és a futball kerül középpontba szombat este.

- Fokozott kockázatú a bajnoki, a mi rendezőink és a rendőrség együtt biztosítja a rendet. Bízunk abban, hogy nem lesz rendbontás, noha teltházra és 1000 fős Fradi táborra számítunk.

A Fradi elleni játékunkat 1500 és 2000 forintért lehet a helyszínen megtekinteni, a tikettek árusítása már szerdán elkezdődött és a klubvezetők elmondása szerint nagy az érdeklődés.

- Mivel kiemelt kockázatú az összecsapás, ráadásul a Ferencvárosról van szó, többszörösére növekedtek a klub kiadásai. A szombati meccs hozzávetőleg négyszer annyiba fog kerülni, mint a Győri ETO és a Szombathelyi Haladás elleni rendezés. Ezt a Lombard egyedül nem tudja vállalni, ezzel magyarázható a kiemelt jegyár. Ennek ellenére bízunk benne, hogy szurkolóink a helyszínen tekintik meg a derbit, melyen hazai győzelem fog születni.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!