Lombard Pápa: Tóth Norbert volt, nincs...


2011-04-22 15:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Tóth Norbert volt, nincs... főképe
Az egykori újpesti kedvenc nevével jó ideje sem az összeállításoknál, sem az edzéseken nem lehet találkozni. A 34 esztendős futballista ebben a szezonban már nem lép pályára, Bíró Péter klubtulajdonos és Véber György vezetőedző nem csak korábbi sérülése miatt javasolta neki, hogy gondolkozzon el a jövőjéről – olvasható az nso.hu hasábjain. Egyes hírek szerint Véber György azt mondta neki, hogy az idényben már nem kell látogatnia az edzéseket.
- Ha őszintén akarok beszélni Tóth Norbiról, kritikusan kell fogalmaznom - mondta a Lombard Pápa vezetőedzője - Annak idején együtt játszottunk Újpesten, pontosan tudtam, mire képes, ezért is örültem, hogy a mi játékosunk lett. Úgy voltam vele, szeretem, ha jobbára fiatalok alkotják a csapatomat, de kell melléjük a rutin, az olyan futballista, aki a nehéz pillanatokban is higgadtan dönt. Tóth Norbi ilyen. Valamiért mégsem nyújtotta azt, amit vártam tőle. Azt mondom, képességeinek mindössze tíz százalékát produkálta, sokkal, de sokkal többet vártam tőle. Ha én maradok a következő szezonra is a Pápa vezetőedzője, és ő úgy dönt, beáll a sorba, akkor le kell ülnöm beszélgetni vele a hogyan továbbról - tette hozzá a szakvezető, aki felmentette a munkavégzésé alól a középpályást.
- A szakmai stáb döntött így, én pedig elfogadtam – mondta Bíró Péter tulajdonos. Ha Véber György úgy látja, hogy jobb, ha Tóth Norbert nem jár ki a pályára, nincs ott a csapattal, akkor legyen így. Az alapfizetését természetesen megkapja, de ebben a szezonban már nem számítunk rá. Bevallom, magam is többet vártam tőle. Most aztán lesz ideje elgondolkodni a jövőjén. Hogy egyáltalán akar-e még futballozni, és ha igen, akkor azt melyik bajnokságban és melyik csapatban teszi. Annak nincs értelme, hogy formaingadozása miatt az NB III-as csapatba száműzzük. Épüljön fel, testileg és lelkileg egyaránt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!