Pápán járt Janicsák Veca és Takács Nikolas


2011-04-22 15:17:40  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Pápán járt Janicsák Veca és Takács Nikolas  főképe
Amióta véget ért az egyik legnépszerűbb tehetségkutató verseny, az X- Faktor, kis hazánk legújabb felfedezettjei a műsorban elhangzott dalaikkal az országot járva turnéznak. Szerda este teltház előtt Janicsák Veca és Takács Nikolas lépett a Jókai Mór Művelődési Központ színpadára. Velük tölthettem pár percet a fellépés előtt.
A 21 éves Janicsák Veca sugárzóan szép, mindig mosolyog, hangja elsöprően tiszta és erőteljes. Saját bevallása szerint szabadideje nem nagyon van, egyik fellépés a másikat követi és megszámolni sem tudja, hány helyen volt már eddig az országban.
– Jelenleg, ha épp nem lépek fel vagy interjút adok, a lemezemen dolgozok ezerrel. Ez tölti ki az életemet, úgyhogy most másra nincs időm.
Mint mondta, minden este különleges, hiszen minden helyszín más és mások az emberek is.
– A közönségtől függ minden, hiszen én ma is ugyanazt fogom énekelni, mint máskor, tőlük függ, hogy mit tesznek hozzá, én pedig azzal azonosulok.
Az X-Faktor verseny legjobb női hangja minden fellépése előtt izgul. Az X-Faktor azt jelentette számára, hogy azt csinálhatja, amit szeret. Azt pedig, amit és ahogy csinál, nagyon sokan szeretik. Elbűvölő személyiségét a pódiumon is felvillantotta, megalapozva a hangulatot az őt követő Takács Nikolasnak: több számon keresztül énekelt és táncolt együtt a színpadra felbátorkodó ifjúsággal.
Takács Nikolas úgy fogalmazott, amikor éppen nem fellépése van, akkor az autóban ül.
– Nyilván próbálom kihasználni azt az időt, amikor nincsen semmi dolgom, olyankor vagy a nagykoncertemre készülök, amely május 27-én lesz, Budapesten vagy egyszerűen nem csinálok semmit és azt élvezem.
Nikolas az X-Faktorban egészen a második helyig jutott el, túl van már jó néhány fellépésen, de mint mondta, mielőtt elkezd énekelni, az egészséges drukk azért mindig dolgozik benne.
- Remélem, hogy jó lesz a buli, igazából mindig arra gondolok a fellépések előtt, hogy tetszeni fog-e a közönségnek. Minél többen vannak, annál jobb.
Nikolas nemcsak az országot járja csodálatos hangjával és lenyűgöző imázsával, nemrég Erdélyben is fellépett és Szlovákiában is gyakran megfordul.
Hamarosan megjelenik első dala, amely mint mondta, nagyon fontos lépés a karrierjében, hiszen most fog kiderülni, hogy mennyire fog tetszeni a közönségnek a zenéje, budapesti nagykoncertjét pedig első nagylemezének megjelenése követi.
– A dalom több verzióban is elkészült, de az, amit a rádiók játszani fognak, kicsit gyorsabb és funkysabb. Kinek fog szólni? Nem sorolom magam a tipikus tini sztárok közé, nem vagyok az, a koncertjeimen is minden korosztály képviselteti magát, a dalom mindenkinek szól.
A népszerű énekes igazi koncerthangulatot varázsolt a művelődési házba, a színpad és a székek közötti tér megtelt sikoltozó fiatalokkal, akik pedig már nem fértek oda, a helyükön állva táncoltak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!