Húsvétra készültek a családsegítő szolgálatnál is


2011-04-21 20:34:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Húsvétra készültek a családsegítő szolgálatnál is főképe
Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményének Családsegítő Szolgálata minden évben húsvét előtt megszervezi a húsvéti játszóházat, a gondozott családok gyermekeinek. Az idei évben azonban a szülőket is meghívták, a szabadidő hasznos eltöltése érdekében.
- Közel 60 gyermeket és szüleiket invitáltuk meg ebbe az alkotóházba. A húsvét jegyében különböző technikákkal készítünk ajándékokat, asztaldíszeket, kiskosarat. A foglakozás végén a Teuton Lovagrend által adományozott pudingból és piros tojásból csomagoltunk a résztvevőknek - mondta el Maródiné Győrfy Viktória, a családsegítő szolgálatvezető családgondozója.
Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményének Családsegítő Szolgálata nem csak ünnepek előtt szervez programot, Mosolyvarázs címmel kéthavonta tart foglalkozásokat a családok részére. A soron következő összejövetelen a védőoltásokról és a gyermekbetegségekről esik majd szó. Az előadások ideje alatt a gyerekek játszóházban tölthetik el az időt. A rendezvények minden második hónap első csütörtökén 17 órától a Barát utca 4-6. szám alatt várják az érdeklődőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!