Városi-körzeti labdarúgó torna a Spartacus pályán


2011-04-21 15:35:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi-körzeti labdarúgó torna a Spartacus pályán főképe
Délelőtt az általános iskolák első és második osztályosai léptek pályára, hét csapat, a Munkácsy, az Erkel, a Weöres, Csót, Pápakovácsi, Nemesszalók valamint Lovászpatona két pályán körmérkőzéses rendszerben mérettette meg magát. A lejátszott 21 mérkőzést követően jórészt papírforma eredmények születtek, a Munkácsy végzett az élen, megelőzve az Erkel, és Lovászpatona csapatát, így Oroszvári Péter csapata vehet részt a jövő heti megyei döntőn. A második korcsoportosoknál két csoportra osztották a benevezett nyolc alakulatot, az A jelűbe Lovászpatona, Pápakovácsi, az Erkel és a Munkácsy került, míg a B jelű kvartettbe a Szent Istvánt, Csótot, Nemesszalókot és a Weörest sorsolták. A nap végére kiderült, hogy a Munkácsy duplázni tudott, hiszen a harmadik, negyedik osztályosoknál is ők végeztek az élen.

Részletes eredmények ITT és ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!