Bödőcs válogat a kendermagban, avagy Bödőcs Tibor önálló estje


2011-04-20 15:10:26  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Bödőcs válogat a kendermagban, avagy Bödőcs Tibor önálló estje főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ színházterme megtelt tegnap este egy név hallatára. Bödőcs Tibor önálló estje tavaly is teltházat és vastapsot jelentett, így tegnap sem íródott a forgatókönyv másképp. Az előadás előtt egy rövid interjúban felelt kérdéseinkre.
- Ez az aranykor, csak még nem tudjuk, mert vakok vagyunk meglátni - mondta a művész a műfaj népszerűségét illetően.
A Karinthy-gyűrűs magyar humorista egyik fellépésről a másikra utazik.
- Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy válogathatok a fellépések között, mint a kendermagban az anyám tyúkja.
Bödőcs Tibor 1982-ben született Zalaegerszegen. Gyermekkorát egy kis faluban, Bucsuszentlászlón töltötte. A műsor során többször is említett szülőfalujához kötődő poénokat, de megosztotta a nézőkkel síelési, állatkerti élményeit és tapasztalatait is. Sok példát hozott a szakértelemre és természetesen felvetődött több közéleti poén is az est során, valamint éles képet adott a fröccshiéna fogalmáról. 
A humorista, amikor épp nem az ország művelődési házait járja önálló gerillaharcosként, akkor Budapesten, a Dumaszínházban szerepel vendégművészként.
Arra a kérdésre, hogy ki a példaképe, így felelt:
- Mindenki a példaképem, aki jól teljesít a saját területén és maximumot nyújt. Így Michael Jordantől Bartók Béláig mindenki a példaképem. Ferus is az, mondjuk ő inkább a szemlélődő életmódot választotta.
A humorista több mint egy órás műsort adott a pápai közönségnek és Bödőcs poénjával élve, tegnap este a pódiumot bámulva „úgy repült az idő, mint egy ólomszárnyú betonbagoly”.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!