Húsvéti meglepetés a kolontári gyerekeknek


2011-04-19 20:53:47  | cikk:  | 


Húsvéti meglepetés a kolontári gyerekeknek főképe
Várakozással teli izgalommal készülődtünk a kolontári gyerekekkel történő második találkozásra. Várakozással azért, hogy vajon milyen emlékeket hagyott a karácsonyi találkozásunk? Izgalommal, hogy most mit szólnak csekély ajándékainkhoz?
A kolontári táj vörös sivárságának szöges ellentéte az épülő-szépülő iskola, s benne a gyerekek vidám éneke: „Országút, vigyél haza” szívet melengető érzés.
A diákok a pápai Türr István Gimnázium 5-6. osztályos tanulói által készített húsvéti kosárkákat és a benne lapuló csokikat nagy örömmel fogadták. Ajándékainkért cserébe a Didergő király című színdarabbal és fogalmazásokkal örvendeztettek meg bennünket. A nyári pápai találkozás reményében váltunk el tőlük, s nemcsak ők kaptak, hanem mi is szép emlékekkel gazdagodva távoztunk.
Egyesületünk, a Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete már szervezi a nyári gyermekprogramokat a pápai kistérség két településén, melynek záróeseménye egy közös rendezvény lesz a kolontári iskolásokkal.

Gáncsné Hajmási Tünde
A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete vezetőségi tagja

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!