Négy gól az NB III rangadóján


2011-04-17 21:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Lombard Pápa  | 


Négy gól az NB III rangadóján főképe
A korábbi élvonalbeli játékosokkal teletűzdelt éllovas Sopront fogadta a második helyen álló Lombard II, a harmadosztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában. Az összecsapást megelőzően 51 ponttal vezetette a Sopron a pontvadászatot, míg Nagy Mihály tanítványai 47 egységgel rendelkeztek. Nagy iramban, kemény belépőkkel indult a mérkőzés. A vendégek két hibát kihasználva jelentős előnyre tettek szert a szünetig. Ezután komoly fölényben játszottak a hazaiak és megérdemelten egalizáltak. Előbb Somogyi szabadrúgását Tóth fejelte le és Palkó a kapu közepébe vágta a labdát. A hajrában Somogyi szögleténél Tóth ütközött a kapussal, a kipattanó labdát Kaszás lőtte a léc alá. Az esetnél elszabadultak az indulatok, a vendégek reklamáltak, de a játékvezető, helyesen, hajthatatlan maradt.

Nagy Mihály: Az összeállításnál két olyan játékos közül kellett döntenem, akiknek a feje nagyon nem volt rendben a héten, magándolgok miatt. Rosszul döntöttem és emiatt hamar hátrányba kerültünk, ráadásul gyorsan kellet cserélnem. Innen még visszajöttünk, de már későn jött az egyenlítés. Sajnálom, mert a vendégeknek a gólokon kívül, sem helyzetük sem kapura lövésük nem volt.

Lombard II – Soproni Vasutas SE 2-2 (0-2) Gsz.: Venczel, Kaszás ill. Smiljanic, Polareczki

Lombard II: Hajgató – Domján, Tóth, Karácsony, Borsos (Peric) – Somogyi, Dóczi, Kaszás, - Csepregi (Megyesi P.), Venczel, Palkó

Soproni Vasutas SE: Kiss – Bozsoki, Smiljanic, Tóth, Ramos, Polareczki (’54 Horváth), Planéta, Lazic, Török (’77 Fazekas), Bodnár (Tamási ’68), Bausz

A forduló további eredményei:
Haladás II – Balatonfüred 0-1
Badacsonytomaj-Tapolca – Kőszeg 5-1
Hévíz – Várpalota 3-1
MTE 1904 – ZTE II 3-1
Répcelak – Büki TK 2-0
Lipót SE – Csorna 1-1
Sárvár – Celldömölk 3-0

A bajnokság élmezőnye:
1. Sopron 52 pont
2. Lombard II 48
3. Hévíz 45
4. MTE 1904 40
5. Balatonfüred 38

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!