Kikapott a Bakonyerdő Celldömölkön


2011-04-17 12:22:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB II-es kézilabda bajnokság rájátszásának 5. fordulójában a Bakonyerdő Pápa Celldömölkre látogatott. Fordulók óta szeretné bebiztosítani a bentmaradást a pápai alakulat, ehhez mindenképpen két ponttal szerettek volna hazatérni Poór Tamásék. Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat, ám a vendégek játékába sok technikai hiba csúszott, ráadásul a játékvezetői kettős is rendre a celldömölkieket segítette, így 16-12-es félidőt követően a Bakonyerdő 26-24-es vereséget szenvedett. A vereség a pápaiak dekoncentráltsága mellett azzal is magyarázható, hogy az ellenfél hibáit nem tudták kihasználni. Javítási lehetőség a Veszprémi Egyetem ellen kínálkozik a mieink előtt április 22-én.

Pápai gólszerzők:
Takács Balázs 11
Harcos Bertalan 4
Reizinger Szabolcs 3
Kapcsándi Zsolt 2
Sarus Ferenc, Takács Norbert, Kondor János, Lakos Csaba 1

Az ifjúságiak múlt héten remek teljesítménnyel rukkoltak elő az Ács ellen – a fiatalok vezetik is a tabellát – a csapat célja nem is lehetett más, mint tovább folytatni a megkezdett jó sorozatot. Sajnos ezen a játéknapon kéziseinknek semmi nem jött össze, rendkívül gyenge napot fogtak ki, a támadójáték sem volt hatékony – mindössze 20 gólt dobtak Kapcsándi Zsolt tanítványai – így 22-20-as vereséget szenvedtek.

Kapcsándi Zsolt: Sajnos saját magunkat vertük meg, ráadásul a találkozó során két alapemberemet is elveszítettem, Róth Gábor a kiállítás sorsára jutott, míg a védelem egyik oszlopa, Kathi Konrád ujjtörést szenvedett. Ha rendesen odatettük volna magunkat és tudásunkhoz mérten játszunk, a gyengén, ötlettelenül játszó Celldömölk nem tudta volna megnehezíteni a dolgunkat.

Pápai gólszerzők:
Nagy Kristóf, Nagy Péter, Bors Partik 4
Róth Gábor 3
Tolner Balázs 2
Bors Martin, Kiss Márton Titusz, Sárközi Balázs 1

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!