Családi hétvége a húsvét jegyében


2011-04-16 22:15:48  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Családi hétvége a húsvét jegyében főképe
A Tudás-Szín-Tér projekt keretén belül húsvéti kézműves játszóházba invitálták a gyerekeket ma délután a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületében.
- Programunk, a Nemzetek találkozása során komplex családi program keretében lehetőséget teremtünk arra, hogy a városban élők és a külföldiek kölcsönösen megismerjék egymás hagyományait egy-egy adott ünnephez kötődően (farsang, húsvét, karácsony, stb.) A kézműves foglalkozást az egyik, városunkban élő amerikai tanárnő is segítette - mondta el Novákné Bognár Ilona művelődésszervező.
A délután során tojásírás, tojásfestés és dekorálás, kosárfonás és egyéb húsvéti dekorációkészítés várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. A szokásokhoz híven a családi hétvégéről a kuktaképző sem hiányozhatott a JMK Életmód Klubjának közreműködésével, akik ezúttal reform húsvéti kaláccsal, édességekkel és biotermékekkel kedveskedtek a látogatóknak.
Végül a győri Európa Koncert Zenekar előadásában Gia, a kistigris világjárása című koncertet tekinthették meg a gyerekek, amely nem más, mint zenés barangolás a világ körül egy cirkusszal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!