A Pápai Rendőrkapitányság is nagy erőkkel készül a hétvégi bajnokira


2009-11-04 18:19:07  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság is nagy erőkkel készül a hétvégi bajnokira főképe
Az élő tévéközvetítés és a szokásosnál magasabb jegyárak ellenére is teltház várható a szombati Lombard Pápa – Ferencváros bajnokin. A vendéglelátó befogadóképessége 1000 fő, borítékolható, hogy az összes átadott vendégjegy gazdára talál a szombati kezdő sípszóig. A Magyar Labdarúgó Szövetség Biztonsági Bizottsága fokozott kockázatúvá minősítette a mérkőzést, így a szokásostól eltérően a belső biztosítást a Pápai Rendőrkapitányság is ellátja. A részletekről Varga Balázst, a Pápai Rendőrkapitányság századosát kérdeztük.

- Eddig soha nem látott biztonsági intézkedésekre lehet számítani szombaton, 240 főt meghaladó rendőri erő lesz a városban, a stadionon belül és kívül. A megye egész területére fokozott ellenőrzést rendelt el a Főkapitány úr, minden eshetőségre felkészültünk. Felvettük a kapcsolatot a vendégszurkolói táborral, minden bizonnyal a drukkerek jelentős része vonattal fog érkezni. Őket a vasútállomástól egészen a szektorukig kísérjük. A Lombard belső biztonsági szolgálatával is egyeztettünk, amennyiben ők nem tudják ellátni a rendet, illetve ha a rendőrség biztosítás-parancsnoka úgy látja, hogy a lelátón vagy a stadion környékén olyan jogszabálysértő cselekmény történik, ami miatt intézkedni kell, közbe fogunk lépni. Rendelkezünk információkkal a „balhés” szimpatizánsokról, őket még a stadionba érkezés előtt ki fogjuk szűrni. – zárta a tájékoztatást Varga százados.

A rangadó idejére a Várkert út mindkét fele le lesz zárva, a megnövekvő forgalom miatt ajánlatos gyalog útnak indulni. Remélhetőleg a futball és a Lombard Pápa győzelme játssza majd a főszerepet szombat este.

Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!