Pingáló, Nyúlcipő, Szabad-e locsolni? - avagy húsvét a Pegazusnál


2011-04-16 15:00:34  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Pingáló, Nyúlcipő, Szabad-e locsolni? - avagy húsvét a Pegazusnál főképe
Délelőtt vette kezdetét a Pegazus Színház hagyományos húsvétváró családi napja a színház Szent István úti épületében. A kicsiket már reggel 9 órától várták a kézműves játszóházba és a tojásfestésre, majd a Hetet egy csapásra című zenés bábjátékot tekinthették meg az érdeklődők. A darabot Végh Zsolt, Hegedűs Gabriella, Katona Anikó és Hegyi József, a társulat színészei adták elő.  A Nyúlcipő, azaz a húsvéti négypróba során a gyerekek összemérhették ügyességüket.
A délelőtt folyamán nyuszi simogatás, keresztrejtvény, színező, babasarok és játéktér is várt a gyerekekre és szüleikre egyaránt.
A jó hangulatú program Szabad-e locsolni címmel interaktív húsvéti játékkal ért véget kora délután, melyben a gyerekek a húsvétról is beszélgettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!