Pápára látogatott a Zalaegerszegi Nefelejcs Nyugdíjas Klub


2011-04-15 21:38:25  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Zalaegerszegi Nefelejcs Nyugdíjas Klub városunkba érkezett tagjait fogadta ma reggel a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében Unger Tamás alpolgármester.
- Nagyon sok szeretettel és tisztelettel köszöntöm önöket Pápán. Rögtön a második mondatom pedig a gratulációé, mert úgy tudom, hogy a klub idén tölti be 30. születésnapját. Megtiszteltetés a számunkra, hogy ezt a szép ünnepet városunkban töltik, hiszen egy olyan korszak elején vagyunk, ami a következő jó pár évtizedben meg fogja határozni a város életét - köszöntötte a vendégeket Unger Tamás.
Az alpolgármester meghívta a klub tagjait a Várkastély ünnepélyes átadójára május 21-ére.
Az egynapos kirándulás a köszöntőt követően belvárosi sétával és városnézéssel folytatódott Fejes Sándor helytörténész vezetésével. A Nátusban elfogyasztott finom ebéd után a vendégek részt vettek az Agrárexpo ünnepélyes megnyitóján is, majd a 46 fős társaság ellátogatott a Várkertfürdőbe.
Tavaly októberben a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesületének vezetősége utazott el Zalaegerszegre az ottani klub meghívására, a zalaiak ezzel a kirándulással viszonozták a látogatást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!