Rangadó előtt a Lombard II


2011-04-15 17:20:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rangadó előtt a Lombard II főképe
Vasárnap 16 órától „hatpontos” mérkőzést játszik Nagy Mihály csapata, az NB III-as bajnokság 22. fordulójában, a Perutz Stadionba a legfőbb rivális Sopron látogat. A hazaiak jelenleg négy ponttal állnak az SVSE mögött - a presztízsen kívül - már csak emiatt is jó találkozóra van kilátás. A pontvadászat két legjobb csapata mérkőzik meg egymással és minden bizonnyal a vasárnapi 90 perc a bajnokság végkimenetelét is döntően befolyásolja.

Nagy Mihály: A mérkőzés tétjét nem kell külön hangsúlyozni, mindenki tisztában van vele. Akkor is így lenne, ha a szezon elején nincs a sikertelen három mérkőzésünk. Becsületesen felkészültünk, bár az iskolai elfoglaltságok eléggé megzavarták a hetünket. Meg akarjuk verni a Sopront és akkor nyílt marad a bajnokság.

A forduló további párosításai:
Haladás II – Balatonfüred
Badacsonytomaj-Tapolca – Kőszeg
Hévíz – Várpalota
MTE 1904 – ZTE II
Répcelak – Büki TK
Lipót SE – Csorna
Sárvár - Celldömölk

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!