Az Acsády nyerte a városi kispályás labdarúgó diákolimpiát


2011-04-15 14:58:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Acsády nyerte a városi kispályás labdarúgó diákolimpiát főképe
Öt középiskola, a Petőfi, a Türr, a PGSZKI, az Acsády és a Református iskola kispályás alakulatai mérték össze erejüket és felkészültségüket a mai diákolimpiai döntőn, a győztes kilétére körmérkőzéseket követően derült fény. A kiírás értelmében NB I-es, NB II-es, NB III-as csapatban és annak utánpótlásában szereplő játékos nem játszhatott, ennek a szabálynak elsősorban az volt a célja, hogy azok is játéklehetőséghez jussanak, akik amúgy ritkábban lépnek pályára. A tornát veretlenül az Acsády nyerte, így ők utazhatnak április 28-án a megyei döntőre Veszprémbe.
- Jól játszottak a fiúk, akartak, hajtottak és a szerencsével sem álltunk hadilábon- vélekedett Eisenbeck György, az Acsády testnevelője. A Református ellen az utolsó másodpercekben szereztük a győztes találatot, a Petőfi ellen döntetlenre végeztünk, a Türrt magabiztosan győztük le, míg a PGSZKI ellen egy gól döntött a mi javunkra. Két meghatározó játékosom ma nem tudott itt lenni, szerencsére rájuk a megyei döntőn már számíthatok, így bízom benne, hogy sikerül kivívni a továbbjutást.

Eredmények:
Türr – PGSZKI 1-2
Református – Acsády 1-2
Türr – Petőfi 0-4
Türr – Acsády 2-5
PGSZKI – Petőfi 1-1
Türr – Református 1-2
Acsády – PGSZKI 1-0
Petőfi – Református 0-1
PGSZKI – Református 4-2
Acsády – Petőfi 1-1

Végeredmény:
1. Acsády
2. PGSZKI
3. Református
4. Petőfi
5. Türr

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!