Nyitásra kész az Agrárexpo


2011-04-15 11:15:57  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Nyitásra kész az Agrárexpo főképe
Alig két óra múlva megnyitja kapuit a XV. Regionális Mezőgazdasági Szakkiállítás és Vásár a Sportcsarnokban és környékén. A kiállítók az utolsó simításokat végzik a beltéri standokon, a mezőgazdasági gépek már felsorakoztak a Sportcsarnok előtti és mögötti szabadtéri területen és folyamatosan érkeznek az állatkiállító tér lakói. A Szent György- Napi Agrárexpón idén 74 kiállító vesz részt, a rendezvényt 13 órakor nyitja meg V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár, dr. Áldozó Tamás polgármester, a házigazda Pápa városa képviseletében és a szakmai társzervező Veszprém Megyei Agrárkamara elnöke, Ebele Ferenc.
A kiállítás pénteken borászati programokkal és a tenyészállat szemlével veszi kezdetét, szombaton szakmai napot tartanak, vasárnap pedig a Megyei Vadász Nap rendezvényei zajlanak. A mezőgazdasági szakmai programok mellett számos kulturális és szórakoztató rendezvény is várja az érdeklődőket három napon át. A programon Pápa város is képviselteti magát turisztikai kínálatának bemutatásával: fő szerepet kap a májusban nyíló Esterházy-kastély attrakcióinak ismertetése, melyet ezúttal is barokk ruhás fotózással tesznek még vonzóbbá, de hangsúlyos szerepet kap a Várkertfürdő is a kiállítói standon, mely a nyáron megnyíló új strandmedencékre és a gyógyászati fejlesztésekre hívja fel a figyelmet
A Szent György-Napi Agrárexpo vasárnap 18 órakor zárja kapuit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!