Várják a civil szervezetek jelentkezését


2011-04-15 06:49:25  | cikk: mo  | 


Még mindig várják a civil szervezetek jelentkezését a Civil Háló Szövetség és a Pápai Amatőr Művészeti Mozgalomért Alapítvány szervezésében, a Jókai Mór Művelődési Központ és a Nemzeti Civil Alap támogatásával megvalósuló Civil Majális elnevezésű rendezvényre.
A civil szervezetek tevékenységét, munkáját bemutató nagyszabású rendezvény május 15-én, délután 14 órától várja az érdeklődőket, a kikapcsolódni vágyókat az Erzsébet ligetben. 

A ma már közel 80 tagszervezetet tömörítő Civil Háló Szövetség felhívást tett közzé a civil szervezetek számára, mely szerint mindazon csoportok, egyesületek jelentkezését várják, akik színpadi produkcióval, kiállítási anyaggal, interaktív vagy egyéb foglalkozásokkal tennék színesebbé a majális programját.

Csiténé Teslér Viola elmondta, sok szervezet számára ez hatalmas lehetőség, hiszen számos olyan kisebb csoport működik Pápán és a kistérségben, melyek eddig nem mutatkozhattak be tevékenységükkel egyetlen fórumon sem.
A Civil Háló Szövetség április 17-ig várja a szervezetek jelentkezését.

E-mail: civilhalo@vipmail.hu
Telefon: 06-20-253-3322
Civil Iroda: Pápa, Korvin u. 16-18.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!